A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Канівської міської ради

Канівська міська територіальна громада приєдналась до загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО»

Дата: 18.01.2024 16:20
Кількість переглядів: 37

     «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – спортивні змагання нового формату, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду.
     Метою проєкту є популяризація видів спорту серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році, залучення максимальної кількості учнів до регулярних занять фізичною культурою та спортом, створення умов для розвитку спорту серед здобувачів освіти, підтримки у ЗЗСО системи фізичного виховання.  Для участі в проєкті зареєструвалось 9 закладів освіти нашої громади.
     Щорічно ці змагання проводитимуть з вересня до червня. Цього року Всеукраїнські шкільні ліги заплановано провести з грудня 2023 до червня 2024 року з пʼяти видів спорту #баскетбол, #волейбол, #футзал, #спортивнеорієнтування, #черліденг.

Змагання складатимуться з 5 етапів:
  1. Шкільний – формування збірних команд шкіл з певних видів спорту
  2. Територіальний – змагання серед шкіл у межах територіальних громад
  3. Районний – визначення переможців районів
 4. Обласний – проведення змагань на обласному рівні, переможці якого отримують перепустку у фінальний етап
  5. Всеукраїнський – визначення чемпіона та призерів змагань кожної окремої Ліги.

     Учасниками змагань є учні закладів загальної середньої освіти. Вікова група учасників визначається у окремих регламентах з видів спорту.
     У підготовці команд для участі у районному, обласному та можливо Всеукраїнському етапі задіяні вчителі фізичної культури, які пройшли навчання по підготовці команд із спортивного орієнтування, а також представники Канівського міського центру туризму та Канівської дитячо-юнацької спортивної школи «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».
#разомпереможемо, #плічопліч,  #шкільніліги,  #sclua,  #позашкілля  #КМЦТ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень