A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Канівської міської ради

Семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів організаторів

Дата: 24.11.2023 14:45
Кількість переглядів: 21

     Наприкінці листопада в Канівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів Канівської ТГ на тему: «Виховання духовних цінностей здобувачів освіти у контексті національно-патріотичного виховання».
      Тетяна Борсенко, заступник директора з виховної роботи, ознайомила присутніх з досвідом роботи закладу щодо реалізаціі пріорітетних задач, підходів, рішень щодо забезпечення успішного впровадження виховної системи.
Родзинкою семінару був виступ учнів 11 класів, під керівництвом педагога-організатора Ірини Філенко, які показали гостям уривок з літературно-музичної композиції «Дякую тобі, захиснику». 
     Гості заходу також мали змогу поринути у загадковий світ лялькової вистави, яку їм продемонструвало учнівське самоврядування. Присутні були приємно вражені від побаченого та почутого.
    Семінар завершився інтелектуально-патріотичною грою «Я люблю Україну», де гості мали нагоду позмагатися один з одним. Дякуємо усім учасникам за співпрацю.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень