A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Канівської міської ради

Послуги лікувальних закладів та супутні послуги (Медичний профілактичний огляд)

Дата: 13.11.2023 11:38
Кількість переглядів: 29

Відділ освіти виконавчого комітету Канівської міської ради

 Черкаської області

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі послуг, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

           Відділ освіти виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області (далі – Замовник), код за ЄДРПОУ – 04591647.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015:85110000-3: Послуги лікувальних закладів та супутні послуги (Медичний профілактичний огляд) Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва ДК 021:2015 - 85111000-0 – Послуги лікувальних закладів.

Обґрунтування обсягів закупівлі.

Обсяги обґрунтовуються відповідно до наявної кількості працівників загальноосвітніх навчальних закладів відділу освіти Канівської міської ради, які зобов’язані проходити періодичний медичний огляд.

Відповідно до:

- «Правил проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв та організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб», затверджених Наказом Міністерства охорони здоров'я України від 23.07.2002 № 280 (у редакції наказу Міністерства охорони здоров’я України 21.02.2013 № 150) «Щодо організації проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб;

Метою проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів є запобігання розповсюдженню інфекційних та небезпечних захворювань, динамічне спостереження за станом здоров'я працюючого населення.

Кількість послуг:

         Медичний профілактичний огляд жінок – 444 послуг

         Медичний профілактичний огляд чоловіків – 78 послуг

Технічні та якісні характеристики послуг, повинні бути надані належної якості з дотриманням норм законодавства, які регламентують діяльність в даній сфері відповідно до чинного законодавства України.

Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до затвердженого кошторису та наявної кількості працівників загальноосвітніх навчальних закладів відділу освіти Канівської міської ради.

Очікувана вартість послуги становить 199 104,60 грн. з ПДВ.

Нормативно-правові акти, що формують підстави застосування процедури відкритих торгів з особливостями:

  1. Закон України “Про публічні закупівлі” №922-VIII від 25.12.2015 року, в редакції від 19.04.2020 №114-IX в редакції зі змінами до Закону України "Про публічні закупівлі" та інших законодавчих актів України щодо здійснення оборонних та публічних закупівель на період дії правового режиму воєнного стану» №7163 від 14.03.2022 року, зокрема в частині дії пунктів 37-38 розділу Х “Прикінцеві та перехідні положення” Закону;

2. Постанова Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень