A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Канівської міської ради

Літнє оздоровлення в закладах дошкільної освіти. Святкування Дня захисту дітей.

Дата: 08.06.2023 16:42
Кількість переглядів: 26

У травні місяці 2023 року в відділі освіти Канівської міської ради відбулась інструктивно-методична нарада директорів ЗДО на якій обговорювалися питання: графік роботи чергових закладів дошкільної освіти влітку, організація роботи ЗДО в літній період в умовах воєнного стану, організація харчування у закладах дошкільної освіти влітку, про підготовку до нового навчального року.

Консультант ЦПРПП Вікторія Сапсай підкреслила, що в закладах дошкільної освіти Канівської МТГ є всі необхідні умови для літнього оздоровлення. Також вона зупинилася щодо використання в роботі методичних рекомендацій організації діяльності закладів дошкільної освіти в літній період в умовах воєнного стану (лист МОН №4/1798-23 від 31.05.2023), продовжувати освітню роботу згідно забезпечення оздоровчих заходів у літній період, забезпечувати систематичне дотримання санітарно-гігієнічних правил, режиму дня, питтєвого, температурного режиму під час перебування дітей в дошкільному закладі, також вести просвітницьку роботу серед дітей та батьків щодо правильного літнього оздоровлення та попередження харчових отруєнь.

Щороку, в перший день літа, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Вихователі власноруч створюють розвивальне середовище для дітей. Аби малюки не втомлювалися, вихователі змінюють види діяльності – ігри, розваги, свята (тематичні та спортивні), планують різні види образотворчої діяльності, праця в природі, пішохідні переходи.

Учасники освітнього процесу закладів дошкільної освіти приєдналися до відзначення Міжнародного дня захисту дітей і відсвяткували це свято. Діти приймали участь в іграх, розвагах, долучилися до флешмобу дитячих малюнків, читців, присвячених даній події.

У День Захисту Дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої країни буде здоровим і щасливим під мирним небом.

 

 

Консультант ЦПРПП                                                Вікторія САПСАЙ



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень