A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Канівської міської ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 21.12.2021 10:05
Кількість переглядів: 85

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів»

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за ЄЗС ДК 021: 2015

Послуги з організації харчування учнів та вихованців закладів загальної середньої освіти (аутсорсинг) (55321000-6-Послуги з готування їжі) код згідно  ДК 021:2015 Єдиний закупівельний словник  55320000-9- Послуги з організації харчування

Вид та ідентифікатор закупівлі:

Відкриті торги UA-2021-12-15-017870-c

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері послуг з організації дитячого харчування:

  1. Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства України у сфері забезпечення дитячим харчуванням у відповідність з вимогами законодавства Європейського Союзу» №1822-IX від 21.10.2021р.;
  2. Постанова Кабінету Міністрів України від 24.03.2021р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»;
  3. Наказ Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти» від 25.09.2020р. №2205;
  4. Наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 15.08.2006 № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», в тому числі щодо заборони м'яса та яєць водоплаваючої птиці, субпродуктів, що містять синтетичні барвники;
  5. Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 20.02.2013 № 144 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил»;
  6. Наказ Міністерства освіти і науки № 1205 від 06.12.2010 р. із змінами «Про затвердження Типових штатних нормативів закладів загальної середньої освіти»;
  7. Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР;
  8. Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 № 280 щодо медичних оглядів;
  9. Наказ МОЗУ від 03.09.2017 №1073 «Про затвердження Норм фізіологічних потреб населення України в основних харчових речовинах і енергії»;
  10. Наказ МОЗУ і МОНУ від 17.04.2006 №298/227;
  11.  Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах Є. Клопотенко, 2020;
  12. Постанова КМУ «Про внесеннязмін до норм харчування в закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 28.07.2021 № 786;
  13. Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» від 18.05.2017 № 2042-VIII;
  14. Наказу Мінагрополітики «Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійнодіючих процедур, заснованих на принципах НАССР» від 08.08.2019 № 446;
  15. Постановою Кабінету міністрів України від 19.06.2002 р. №856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах» (зі змінами і доповненнями);
  16. Постановою КМУ «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладання податком на додану вартість» від 02.02.2011р. №116.

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

4 060 000,00 грн. без ПДВ.

Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2022 рік (із змінами), з урахуванням рішення виконавчого комітету Канівської міської ради від 24.12.2021 року №7-214 «Про бюджет Канівської міської територіальної громади»

Очікувана вартість предмета закупівлі:

4 060 000,00 грн. без ПДВ.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі моніторингу цін.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікуваний обсяг закупівлі на 2022 рік – 1 послуга:

 

 

№ з/п

Вікова категорія дітей

Обсяг надання послуг по віковій категорії, діто-днів

1

Послуги з організації шкільного харчування для учнів 1-4 класів, підчас навчального року 1 раз на день

99591

2

Послуги з організації шкільного харчування для учнів 5-11 класів, підчас навчального року 1 раз на день

25500

3

Послуги з організації шкільного харчування підчас оздоровчого періоду навчального року 2 рази на день

3990

4

Послуги з організації шкільного харчування для дітей садової групи 3 рази на день

2600

 

Загальна вартість предмета закупівлі на 2022 рік – 4 060 000,00 грн без ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося з проведенням моніторингу цін, шляхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень