A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Канівської міської ради

День дошкілля

Дата: 04.10.2022 15:10
Кількість переглядів: 79

Заходи з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля

Бути педагогом – «дошкільником»-  високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наша надія, наші діти. Відповідно до плану роботи ЦПРПП, з метою формування у дошкільнят національно-патріотичної свідомості, морально-естетичного виховання та з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля у закладах дошкільної освіти міста проводився тиждень дошкільної освіти ( далі Дошкілля). Тиждень Дошкілля було насичене безліччю святкових дитячих розваг та різних заходів, а саме: музичні розваги «Наш веселий дитсадок», колажі, виставки творчих робіт дітей і педагогів закладів дошкільної освіти «Осінній вернісаж», «Я люблю свій дитсадок», «Наш садок», «Мої друзі», бесіди, сюжетно-рольові, дидактичні ігри, інформаційні години для батьків «Педагог: професія чи покликання», екскурсії – огляди «Мій дитячий садок», «Хто працює в дитсадку», малюнки на асфальті. Вже стало доброю традицією організовувати святкові заходи спільно з батьківською громадою. Це свято єднає дітей і дорослих, педагогів і батьків, усіх людей, причетних до дошкільного дитинства. Протягом тижня в закладах панувала атмосфера взаєморозуміння та усвідомлення того, що лише спільними зусиллями колективу закладу і батьків дошкільнят можна досягти успішних результатів у вихованні підростаючого покоління.

23 вересня о 10.00 колективи закладів дошкільної освіти Канівської МТГ долучилися до урочистостей з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля «Сучасне дошкілля під крилами захисту», проведених в режимі онлайн на офіційному каналі Youtube Міністерства освіти і науки України. Від початку повномасштабного вторгнення росії працівники закладів дошкільної освіти гідно тримають стрій на освітянському фронті.

Дошкільна спільнота Канівської МТГ самовіддано тримає тил від початку воєнного стану. З перших днів війни заклади дошкільної освіти гостинно приймали внутрішньо переміщених осіб із місць бойових дій, працівники-дошкільники готували обіди, випікали хліб і різні смаколики, плели маскувальні сітки, в‘язали шкарпетки, перераховували кошти у фонд ЗСУ з власних рахунків для підтримки ЗСУ.

Працівники дошкільної освіти Канівської МТГ! Нехай Ваша енергія не вичерпується, а оптимізм допоможе реалізувати всі завдання в житті. Будьте на одній хвилі розуміння і веселощів з Вашими вихованцями, а вони нехай дарують Вам свої яскраві і щирі посмішки та веселі мрії. Нехай кожен день підносить приємні сюрпризи і дарує щасливі миті для серця і душі. Позитивних емоцій, легкої праці і творчих успіхів Вам у благородній справі. Нехай робота приносить лише задоволення, загального визнання Вам і поваги до Вашої праці! Слава Україні!

Слава Збройним силам України!

Слава українському Дошкіллю!

 

 

 

 

Консультант ЦПРПП Вікторія САПСАЙ



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень