A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Канівської міської ради

Підручники для 5 класу

Дата: 04.06.2022 09:53
Кількість переглядів: 103

На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 23.05.2022 №1/5415-22 «Про забезпечення виконання наказу МОН від 30 вересня 2021 року №1048 (зі змінами) з 24 до 29 травня 2022 року заклади загальної середньої освіти здійснювали вибір підручників для учнів 5 класу.       Конкурсний відбір підручників (крім електронних) для здобувачів повної

загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2021-2022 роках (5 клас) здійснювався з метою їхнього забезпечення новим поколінням підручників для Нової української школи з навчальних предметів та інтегрованих курсів Типової освітньої програми для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти.

Вибір підручників здійснювався в системі ІСУО.  Безпосередній вибір книг за електронними версіями їхніх оригінал-макетів у комплекті з проєктами обкладинок з кожної назви підручника здійснювали  учителі закладів освіти, які викладають навчальний предмет, ідентичний предмет вивчення (навчальному предмету), з якого оголошено Конкурс.

Педагоги закладів освіти здійснювали вибір підручників шляхом формування їх рейтингу з однієї назви.

Остаточне рішення щодо вибору підручників  було схвалене на засіданні педагогічної ради ЗЗСО, про що склали відповідний протокол, де

зазначається інформація про вчителів, які безпосередньо здійснили цей вибір.

Що ж вибрали педагоги Канівщини? Педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти Канівської міської територіальної громади зробили вибір таких підручників для учнів 5 класу Нової української школи. Результати вибору додаються.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень