A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Канівської міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 07.02.2022 16:06
Кількість переглядів: 72

ДК 021:2015: 09320000-8 — Пара, гаряча вода та пов’язана продукція – Послуги з постачання теплової енергії (3046,160 Гкал.)

Обґрунтування доцільності закупівлі. Згідно Положенням про відділ затвердженим рішенням Канівської міської ради Черкаської області від 28.02.2019р. №14-50, на Відділ покладено такі завдання/функції:

- 2.3 Створення умов для здобуття громадянами дошкільної, повної загальної середньої та позашкільної освіти.

- 3.5.2 Сприяє організації підготовки навчальних закладів до навчального року, зокрема до роботи в осінньо-зимовий період, проведення поточного та капітального ремонту приміщень.

Для виконання зазначених завдань/функцій Замовник повинен, зокрема, забезпечити здобувачів освіти належним постачанням теплової енергії, під час здійснення освітнього процесу.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного використання послуг з постачання теплової енергії у попередньому році та обсягу фінансування.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено відповідно до фактичної потреби  та з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Розрахунок очікуваної вартості послуг здійснено на підставі Рішення Виконавчого комітету Канівської міської ради від 21.10.2021 № 376.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень