A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Канівської міської ради

Проведено методичне об’єднання заступників директорів.

Дата: 27.11.2019 08:37
Кількість переглядів: 122

22 листопада на базі Канівської гімназії імені Івана Франка було проведено методичне об’єднання  заступників  директорів  з  навчально-виховної  роботи  з  теми : «Розвиток практичних умінь учнів НУШ в умовах інтеграції предметів початкової школи»

З мотиваційною промовою виступили  директор гімназії Ольга  Ліворук та  завідувач ІМЦ  Ольга  Горленко.  Юлія Якубова  у своєму виступі наголосила на перевагах інтегрованого навчання для учнів НУШ та окреслила перспективи впровадження  STEM-освіти в закладі. Валентина Якименко провела змістовний тренінг, під час якого учасники познайомилися з техніками формувального оцінювання .

Під час практичного заняття з Ілоною Чигрін учасники зустрічі  занурились в  багатовимірне  середовище за допомогою спеціальних додатків для доповненої реальності як елементів STEM- освіти, які  використовуються вчителями та учнями гімназії.

Із  сучасним досвідом застосування інформаційних технологій американських шкіл присутніх познайомила Тетяна Місьонг, яка була учасницею………Учитель також продемонструвала  роботів, які  зібрали та запрограмували  учні з конструкторів ЛЕГО.

Цікаві елементи  «Кулінарного уроку» з інтегрованого курсу «Я досліджую світ» продемонструвала вчитель 2 класу НУШ Тамара Шульга : присутні стали учасниками інтерактивної гри «Що , якби..», перевтілившись у Колобка , Лисицю,Козу та інших казкових героїв, також приміряли 6  різнокольорових капелюхів та виступили в різних навчальних ролях , з учителем 1 класу НУШ Оксаною Лихошерстою стали учасниками цікавих вправ  з цеглинками ЛЕГО.

Під час рефлексії учасники зустрічі високо  оцінили якість проведеного заходу та інноваційність форми  його проведення.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень